faheida elymie's FotoPage
elymie
By: aLLeyMiLda eLymie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-May-2006 09:10 Email | Share | | Bookmark
Saya dan Ibu...di Bath...

 
 
 
View all 19 photos...
Semalam ibu sampai...malam tu bawak ibu pusing-pusing London mana yg sempat...tapi ibu plak tak bawak snickers...ada ke nak jalan-jalan pakai kasut tinggi? tak melecet org tua tu? hehehehehehe...akak pon apa lagik, belikan la kasut baru utk ibu kesayangan...supaya dia tak terseksa nak jalan laju and jauh seperti semua org di kota London...

Ibu heran kenapa org semua jalan laju...aku cakap semua org kejor masa...kejor train...kejor Sale... kekekekekeke...

So, pagi 16 hb May 2006...pepagi buta kitorang dah bertolak ke Bath... ni la antara gambor-gambor kat Bath...


Monday, 15-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aku,Gitt dan Nik pening...

Gitt and Nik
Hello..my name is Bush..Bushit! hehehehehe...
'akak..dengor tak saya jerit ni? Baju tu x seswai la kak!'
View all 5 photos...
Turun je Baker Street tube station, aku berdebor sgt coz aku dah terlambat 15 minit drpd waktu yg aku janjikan.. mamat ni ada lagik ke tunggu aku nih? Payah tau si Gitt ni kalo mintak nak jumpa..alangkan kat Malaysia,duduk kat KL pon tak jumpa..ni kan plak dia mai singgah UK... tapi aku dah pesan awal-awal dah, kalo dia tak jumpa aku kat London, aku balik KL bulan 8 ni aku cincang-cincang dia lumat-lumat...hehehehehehehe...

Naik je eskalator, aku nampak dah mamat comey ni sesenyum kat aku..haiii...rindu btol aku kat adik aku nih.... menten tembam n comey! Gitt...Gitt!

Pastu aku pon apo laie...ajak Gitt and Nik ghi makan...kat apa ntah nama tempat tu! (pstt..Gitt, kalau akak tau Restoren Mawar tu naik satu tube lagik je dah sampai, lagi baik la akak banjer nkorang makan nasik drpd makan Fish and Chip yg tak sedap haritu ,dik! hehehehehehehe....)



Monday, 15-May-2006 09:04 Email | Share | | Bookmark
Bunga oh bunga in Cambridge...

 
 
 
View all 7 photos...
Petang ni ibu nak mai...kene jemput dia kat Heathrow... tapi pagi kene dating plak ngan si Gitt kat London..senan nnt takde masa nak jumpa dia lagi...almaklom la junior aku tu nak jumpa kat KL pon payah..ni kan plak nak jumpa kat UK! heh...

So, ni gambor amik masa kat Cambridge...tgh tunggu bas..mana ntah la bas aku tak sampai-sampai lagik nih?


Thursday, 22-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Clinical Engineering X'mas Lunch 22/12/2005

Table with X'mas crackers on it...party ehh?
Julius posing...
everybody's waiting for the Starters..
View all 17 photos...
oh my God..i badly need a NEW CAMERA! it's getting worst! Dear Santa Clause..please bring me one new Digital Camera...plissss...plissss...plissssssssssss....


Wednesday, 21-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ISS Mediclean X'mas Party 20.12.2005

the foOoOoOooddddd...
Colin..supervisor kegemaran gwe..tp syg dia bukan supervisor aku
cabut...cabut...cabut...
View all 8 photos...
Hari ni X'mas party ISS Mediclean...opis tpt aku keje malam...(bak kata kengkawan : tpt aku jadik kupu-kupu malam! hehehehehehe...ampeh!)

ni la dia gambo..sikit je aku amik coz tak best langsung party tu...aku sengeh pon sebab amik gambor...ye la..takkan la nak amik gambor meraung lak kot, kan? heh... *dush!


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net